Üdvözöljük Önöket!

A TrendKözelben műsor a mindennapi életünket meghatározó trendek világát mutatja be, legyen szó, divatról, kiegészítőről, műszaki vagy lakáskultúráról. Célunk, hogy a divat iránt érdeklődő embereket közelebb vigyük a trendekhez.

Körülnézünk a divat, a trend világában. Színben, fazonban, életkor és nem szerint, a nyugati trendeken keresztül a keleti divatvilágig - a magyar pretaporter-től kezdve a haute cuture-ig.

A műsorban megszólaltatunk divattervezőket, kozmetikusokat, drágakőszakértőket, stylistot és egy-egy közéleti szereplőt vagy akár celebeket is.

A magazin betekintést ad a legexkluzívabb dolgokba is.

Gas

2013. december 01. vasárnap, 00:00
Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapFacebookTwitterGoogle bookmarkDiggBlogter.hu

Divat lesz a matróz hatású formaruha, a vintage stílusú öltözék, és a virágmintás kollekció. Kozák Rita szerint színes lesz a nyár farmertrendekben.

Férfiaknál is megjelennek a virág motívumok és a színek. Intenzív színárnyaltú azúrkék és indigókék farmerkoptatások jellemzik a kollekciót, amelyek jól kombinálhatók a nyomott mintás laza könnyű farmeringekkel.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

TrendKözelben

about-logoTrendközelben, mert a divat benned van. Keresd a legjobbat, a legextrábbat, a legextrémebbet, ha tartani akarod a ritmust a világgal, mi közelebb viszünk a trendekhez.