Üdvözöljük Önöket!

A TrendKözelben műsor a mindennapi életünket meghatározó trendek világát mutatja be, legyen szó, divatról, kiegészítőről, műszaki vagy lakáskultúráról. Célunk, hogy a divat iránt érdeklődő embereket közelebb vigyük a trendekhez.

Körülnézünk a divat, a trend világában. Színben, fazonban, életkor és nem szerint, a nyugati trendeken keresztül a keleti divatvilágig - a magyar pretaporter-től kezdve a haute cuture-ig.

A műsorban megszólaltatunk divattervezőket, kozmetikusokat, drágakőszakértőket, stylistot és egy-egy közéleti szereplőt vagy akár celebeket is.

A magazin betekintést ad a legexkluzívabb dolgokba is.

Josef Seibel cipő

2014. június 01. vasárnap, 00:00
Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapFacebookTwitterGoogle bookmarkDiggBlogter.hu

Elegáns női viselethez általában magas sarkú lábbelit viselnek a nők. De sokan a kényelmet is előtérbe helyezik a cipőválasztásnál.

Idősebbek a klasszikus stílusú szandálokat is választhatják az elegáns darabjaikhoz, a hozzájuk passzoló táskákkal együtt. Az elegáns férfi öltözékhez is többféle stílusú cipő illik. Idén a letisztultabb egyszerűbb vonalvezetésű cipők a divatosak.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

TrendKözelben

about-logoTrendközelben, mert a divat benned van. Keresd a legjobbat, a legextrábbat, a legextrémebbet, ha tartani akarod a ritmust a világgal, mi közelebb viszünk a trendekhez.