Üdvözöljük Önöket!

A TrendKözelben műsor a mindennapi életünket meghatározó trendek világát mutatja be, legyen szó, divatról, kiegészítőről, műszaki vagy lakáskultúráról. Célunk, hogy a divat iránt érdeklődő embereket közelebb vigyük a trendekhez.

Körülnézünk a divat, a trend világában. Színben, fazonban, életkor és nem szerint, a nyugati trendeken keresztül a keleti divatvilágig - a magyar pretaporter-től kezdve a haute cuture-ig.

A műsorban megszólaltatunk divattervezőket, kozmetikusokat, drágakőszakértőket, stylistot és egy-egy közéleti szereplőt vagy akár celebeket is.

A magazin betekintést ad a legexkluzívabb dolgokba is.

Little steps shoes and fashion

2015. szeptember 26. szombat, 00:00
Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapFacebookTwitterGoogle bookmarkDiggBlogter.hu

A ruhákat érdemes az alkatunknak és a stílusunknak megfelelően kiválasztani. Ezt követően lehet figyelembe venni az alkalom jellegét, ahová viselni szeretnénk.

 

Csipke ruha az alkalmi viselethez, piros fodros blúz szoknyával és zakóval az üzleti megjelenéshez és fényes farmeres hatású kosztüm a sportosabb öltözködéshez. Többek között így variálhatjuk a megjelenésünket a különböző alkalmakra az őszi trendek szerint. Divat a sugár pántos necc csipkeruha.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

TrendKözelben

about-logoTrendközelben, mert a divat benned van. Keresd a legjobbat, a legextrábbat, a legextrémebbet, ha tartani akarod a ritmust a világgal, mi közelebb viszünk a trendekhez.