Üdvözöljük Önöket!

A TrendKözelben műsor a mindennapi életünket meghatározó trendek világát mutatja be, legyen szó, divatról, kiegészítőről, műszaki vagy lakáskultúráról. Célunk, hogy a divat iránt érdeklődő embereket közelebb vigyük a trendekhez.

Körülnézünk a divat, a trend világában. Színben, fazonban, életkor és nem szerint, a nyugati trendeken keresztül a keleti divatvilágig - a magyar pretaporter-től kezdve a haute cuture-ig.

A műsorban megszólaltatunk divattervezőket, kozmetikusokat, drágakőszakértőket, stylistot és egy-egy közéleti szereplőt vagy akár celebeket is.

A magazin betekintést ad a legexkluzívabb dolgokba is.

Charm elegancia divat

2015. október 25. vasárnap, 00:00
Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapFacebookTwitterGoogle bookmarkDiggBlogter.hu

Elegáns ruhában a csipke és a tüll a meghatározó, színben a fekete a padlizsán, a lila, a bordó és a kék hódít. Fazonban a testhez simuló, és  a harang alakú rövid és hosszú alkalmi ruha vezeti a trendet.

 

Kaszás Ildikó tulajdonos, Charm elegáns divat

 

a gyöngyház színű cipő jól illik a ruhához, elegánssá és nőiessé teszi a megjelenést. Divat a fekete csipke ruha is arany színnel kombinálva.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

TrendKözelben

about-logoTrendközelben, mert a divat benned van. Keresd a legjobbat, a legextrábbat, a legextrémebbet, ha tartani akarod a ritmust a világgal, mi közelebb viszünk a trendekhez.