Üdvözöljük Önöket!

A TrendKözelben műsor a mindennapi életünket meghatározó trendek világát mutatja be, legyen szó, divatról, kiegészítőről, műszaki vagy lakáskultúráról. Célunk, hogy a divat iránt érdeklődő embereket közelebb vigyük a trendekhez.

Körülnézünk a divat, a trend világában. Színben, fazonban, életkor és nem szerint, a nyugati trendeken keresztül a keleti divatvilágig - a magyar pretaporter-től kezdve a haute cuture-ig.

A műsorban megszólaltatunk divattervezőket, kozmetikusokat, drágakőszakértőket, stylistot és egy-egy közéleti szereplőt vagy akár celebeket is.

A magazin betekintést ad a legexkluzívabb dolgokba is.

Naracamicie Magyarország ing

2016. április 03. vasárnap, 00:00
Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapFacebookTwitterGoogle bookmarkDiggBlogter.hu

Náray Tamás divattervező átlag  vásárlóként tekint a divatra, amikor önmagát szeretné egy új darabbal meglepni. Sztrehovszki Norbert a Naracamicie magyarországi képviselője Az olasz ingdivatot többféle stílus jellemzi: vannak a letisztultak és a klasszikus színvilágúak és vannak a színesek valamint az erőteljesen mintásak.

 

A férfiak kedvelik a vasaláskönnyített ingeket, amelyek az idén is trendben lesznek. Továbbá az erősebbik nem is követheti a hölgyek divatját, azaz viselhetnek elől rövid hátul hosszú fazonú ingeket. Az ingeket sokféle nyakkendővel és mandzsetta gombbal lehet feldobni.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

TrendKözelben

about-logoTrendközelben, mert a divat benned van. Keresd a legjobbat, a legextrábbat, a legextrémebbet, ha tartani akarod a ritmust a világgal, mi közelebb viszünk a trendekhez.