Üdvözöljük Önöket!

A TrendKözelben műsor a mindennapi életünket meghatározó trendek világát mutatja be, legyen szó, divatról, kiegészítőről, műszaki vagy lakáskultúráról. Célunk, hogy a divat iránt érdeklődő embereket közelebb vigyük a trendekhez.

Körülnézünk a divat, a trend világában. Színben, fazonban, életkor és nem szerint, a nyugati trendeken keresztül a keleti divatvilágig - a magyar pretaporter-től kezdve a haute cuture-ig.

A műsorban megszólaltatunk divattervezőket, kozmetikusokat, drágakőszakértőket, stylistot és egy-egy közéleti szereplőt vagy akár celebeket is.

A magazin betekintést ad a legexkluzívabb dolgokba is.

Maniaxtreme partiruha

2016. december 18. vasárnap, 00:00
Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapFacebookTwitterGoogle bookmarkDiggBlogter.hu

A parti ruhának sokféle jellegzetessége van.  Például divatos a csipke, vagy a 01:57 műbőrrel kombinált. Egyes ruhákon strasszok jelennek meg. A menő öltözékek lehetnek kissé hivalkodóak is, minden attól függ, hogy ki mennyire bevállalós.

 

Sok nő kedveli a csillogást, amit az öltözékében is szeret megmutatni. Míg mások visszafogottabbak, és a ruhájukon megjelenő klasszikusan divatos stílusjegyekkel fejezik ki az ünnepi hangulatot, például a szilvesztert. A lényeg nemcsak a divaton, hanem a stílusunk kifejezésén van, és hogy kellemesen érezzük magunkat a ruhában.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

TrendKözelben

about-logoTrendközelben, mert a divat benned van. Keresd a legjobbat, a legextrábbat, a legextrémebbet, ha tartani akarod a ritmust a világgal, mi közelebb viszünk a trendekhez.